Hèt adres voor unieke foodtrucks

Onze reis begon ooit met één pizza foodtruck, tegenwoordig staan we voor je klaar met maar liefst 11 foodtrucks en bieden we de keuze uit 8 verschillende keukens. Of je nu op zoek bent naar een echte Amerikaanse bbq foodtruck of juist een authentiek Aziatische foodtruck, bij ons is er voor ieder wat wils!


Geen enkele locatie is voor ons te gek. Met aanzienlijke kilometers op de teller weten we als geen ander hoe we jouw foodtruck catering onvergetelijk kunnen maken. Van romantische bruiloften tot knallende bedrijfsfeesten, we hebben onze foodtrucks op meer dan 800 locaties ingezet. Of het nu op het platteland is, op de parkeerplaats van een bedrijf of gezellig op het strand, wij maken er op elke locatie een feestje van.

Wat ons echt onderscheidt, is dat elke foodtruck bij ons gespecialiseerd is in één concept. Geen concessies, alleen puur vakmanschap. Dit zorgt voor een unieke ervaring wanneer onze gespecialiseerde foodtrucks als een gevarieerd rijtje opgesteld staan, net zoals op een bruisend festival.

Bij ons krijg je niet alleen de veelzijdigheid van 8 verschillende foodtruck concepten, maar ook de eenvoud van één vast contactpersoon. Duidelijkheid en gemak staan voorop, waardoor de communicatie helder is en de organisatie van jouw evenement soepel verloopt.

En laten we niet vergeten waarom samenwerken met ons niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig is. We hebben namelijk al onze foodtrucks in eigen beheer, wat betekent dat je direct bij de bron bent en kunt profiteren van scherpe prijzen. Kortom, een win-win situatie voor ons beiden en een garantie voor een geslaagd event!

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

12

Foodtrucks

90

Teamleden

375+

Cateringen

400+

Festivals