Ciao!

Italiaanse Foodtruck

Foodtruck
Italiaanse foodtruck

Een stukje Italië op locatie

Italiaanse foodtruck huren? Amici is al jaren de grootste Italiaanse cateraar van Nederland. Wij bieden 8 Italiaanse foodtrucks, onderverdeeld in 4 concepten. Elk concept is gespecialiseerd in een bepaald Italiaans gerecht. Zo bieden we een pizza foodtruck, pasta foodtruck, panini foodtruck en ijs foodtruck, oftewel hèt complete recept voor een waar stukje Italië bij jou op locatie.

foodtruck italiaans

Ontstaan vanuit passie

Wij begonnen ons foodtruck avontuur 6 jaar geleden met onze eerste Italiaanse foodtruck. Italiaans eten was en is namelijk een ware passie van ons. Inmiddels rijdt er een hele vloot aan Italiaanse foodtrucks van ons door heel Nederland, maar de passie en traditie van de Italiaanse keuken wordt zoals op dag 1 nog steeds met groot enthousiasme gedeeld.

Pizza foodtruck

Zo bakken wij op ambachtelijke wijze we onze pizza's volgens Napolitaanse recept. Onze pizza's kenmerken zich door een flinterdunne bodem, top kwaliteit mozzarella en schroeiplekjes van de loeihete pizzaoven. Wij hebben een flink aantal steenovens in onze pizza foodtrucks staan waardoor wij maar liefst 480 pizza's per uur kunnen serveren.

Pasta foodtruck

De traditie zet zich voort in onze pasta foodtruck, waar Italiaans eten op dezelfde authentieke wijze tot leven komt. Pasta's worden opgebakken samen met de saus in enorme pannen volgens traditionele recepten, met echte Parmezaanse kaas en liefde voor het vak. Op volle kracht serveren wij vanuit deze italiaans foodtruck tot wel 600 pasta's per uur zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Panini foodtruck

Met onze panini foodtruck kan je genieten een unieke lunch met huisgemaakte panini's. Verwacht geen standaard panini, maar een ovengebakken focaccia met de beste kwaliteit mozzarella, Italiaanse vleeswaren of verse groenten.

IJs foodtruck

Met ons traditionele Italiaanse ijskarretje maken we jouw bedrijfsevenement, bruiloft of andere gelegenheid compleet. Ons ijs is niet zomaar ijs. We gebruiken biologisch melk van onze lokale boerderijvrienden van Hoeve Biesland. Wij serveren klassiekers zoals vanille, maar ook verrassende combinaties zoals pistache met zeezout-karamel.

Logo KNVB
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo WeTransfer
Logo RedBull
Logo Siemens
Logo booking.com Logo booking.com
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo TUI
Logo Tommy Hilfiger
Logo De Bijenkorf
Logo TU Delft
Logo Feyenoord Logo Feyenoord

Waarom ons voor Italiaanse foodtrucks?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag de prijs voor een Italiaanse foodtruck.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag