Ciao!

Italiaanse Catering

Catering
Italiaanse catering

Bella Italia bij jou op locatie!

Italiaanse catering nodig? Met onze Amici foodtrucks staan wij bekend als dé expert in authentiek Italiaanse catering. Met Pizza-Amici is onze foodtruck reis van start gegaan, ontstaan door drie vrienden (amici) met een enorme passie voor de Italiaanse keuken. Inmiddels hebben wij als Italiaans catering bedrijf maar liefst zeven verschillende Italiaanse foodtrucks en meerdere gespecialiseerde concepten: Pizza-Amici, Pasta-Amici, Panini-Amici, en Gelato-Amici. Catering op z'n Italiaans met traditionele passie.

italiaans catering
bbq op locatie

Uitgebreid Italiaans menu

Vanuit de Amici foodtrucks serveren wij catering op z'n Italiaans. Dit doen wij met een uitgebreid Italiaans catering menu. Zo bieden wij niet alleen traditionele Italiaanse pizza’s, maar ook verse pasta's, panini's van huisgemaakt focacciadeeg, bruschetta, Italiaanse salades, antipasti en huisgemaakt schepijs.

Pure ingrediënten

Aangezien traditie nog steeds bovenaan staat in onze Italiaanse catering, zijn goede ingrediënten van groot belang. Zo bezoeken wij jaarlijks onze leveranciers in Italië het allerbeste voor onze gerechten te garanderen! Denk aan de koningin der tomaten, San Marzano, en de koning der mozzarella, Fior di Latte. Beiden zorgvuldig geselecteerd voor de perfecte smaakcombinatie. Verder maken wij ons ijs zelf op traditionele wijze met biologische melk van Hoeve Biesland.

verzorgde bbq op locatie

Geen lange wachtrijen

Wekelijks zijn wij aanwezig op de grootste evenementen van Nederland, zoals de Formule 1 Dutch GP, Tomorrowland, Pinkpop en Mysteryland. Door de ervaring op festivals weten wij als geen ander hoe we grote groepen kunnen voorzien van heerlijk eten zonder dat er lange wachtrijen ontstaan.

Italiaanse gezelligheid

Catering op z'n Italiaans is net even een tikje anders. Wij zorgen als Italiaans catering bedrijf voor een extra dosis gezelligheid op de catering. Onze koks maken graag een praatje met de gasten en maken er graag een feestje van. Onze Italiaanse foodtrucks zorgen ook voor een stukje gezelligheid, aangezien deze tot in de puntjes zijn aangekleed.


Super tevreden over Pizza Amici op mijn verjaardag! Overheerlijke pizza’s, vooral ook een krokante bodem, en hele gave truck, en hele fijne communicatie. We hebben genoten.

Mayke Nootenboom


Bedrijfscatering gehad. Top geregeld! Helder contact en heerlijk eten.

Teun Verheij - iFinance


Deze mannen kunnen snel schakelen! Dag van te voren gebeld, volgende dag een uitstekende crew catering gehad.

Colin - KNVB

Eenvoudig plannen

Wij maken het simpel. Binnen een minuut vraag je bij ons een offerte aan. Of je nu één Italiaanse foodtruck wilt huren of een compleet Italiaans foodtruck plein, je ontvangt altijd één vast contactpersoon. Zo blijft de communicatie helder en verloopt jouw planning vlekkeloos.

Logo TUI
Logo RedBull
Logo KNVB
Logo De Bijenkorf
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo Tommy Hilfiger
Logo WeTransfer
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo booking.com Logo booking.com
Logo TU Delft
Logo Siemens
Italiaanse catering

Wat maakt onze Italiaanse catering zo uniek?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 4 uur een prijs voor een onvergetelijke Italiaanse catering op locatie.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag