Waar is dat feestje?

Foodtruck festivals

festivals

Foodtruck festivals

Foodtruckfestivals, een bruisend en smakelijk fenomeen dat de afgelopen jaren enorm populair is geworden. Deze festivals bieden een unieke ervaring waarbij mensen kunnen genieten van een breed aanbod aan heerlijke gerechten, bereid en geserveerd rechtstreeks vanuit kleurrijke foodtrucks. Van sappige hamburgers tot exotische street food lekkernijen, foodtruckfestivals zijn de perfecte plek om keukens van over de hele wereld te ontdekken.

foodtruckfestivals
foodtruck festival organiseren

Foodtruckfestival op locatie

Foodtruck festival organiseren? Wij bieden de mogelijkheid om foodtruck festivals naar jouw locatie te brengen. Dit keer dus geen foodtruck op een festival, maar echt bij jou voor de deur. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander evenement, foodtruckfestivals op locatie zijn geweldig om een catering onvergetelijk mee te maken.

foodtruckfestivals

11 foodtrucks in eigen beheer

Voor foodtruckfestivals op locatie bieden wij een divers aanbod van maar liefst 11 foodtrucks uit 8 verschillende keukens. Geniet van heerlijke pizza's, verse pasta's, sappige burgers, gegrilde panini's, huisgemaakt schepijs, gezonde maaltijden zoals salades en frisse wraps, of zelfs een verwarmende winterse maaltijd. Elk concept wordt gepresenteerd in zijn eigen unieke foodtruck, bemand door gespecialiseerde koks met specifieke kennis en ervaring in de betreffende keuken. Wij stellen de foodtrucks op in een rijtje zoals op een festival, waardoor er een waar mini festival op locatie onstaat.


Samen met de foodtruck club een onwijs gaaf mini festival georganiseerd voor de opening van ons nieuwe pand.

Marcel - HZ Logistics

foodtruck festival organiseren

Complete ontzorging

Een foodtruck festival organiseren voor je bedrijfsfeest of andere partijen kan een uitdaging zijn. Met veel verschillende partijen te maken hebben is al gauw een complex proces. Doordat wij de verschillende foodtruck concepten in eigen beheer hebben ontvang je bij ons altijd één vast contactpersoon. Hierdoor wordt het organiseren van een foodtruck festival een stuk eenvoudiger. Door de afname van meerdere foodtrucks bij ons, kunnen wij ook nog eens een scherpere prijs bieden dan wanneer je alles los regelt. Een win-win voor ons beiden.

foodtruckfestivals
foodtruck festivals
foodtruckfestivals
Foodtrucks festival

Unieke foodtrucks

De charme van foodtruck festivals ligt in de grote verscheidenheid aan foodtrucks, kleuren en gerechten die je kunt vinden. Ondanks dat bij ons alles onder één dak is, behoudt elke foodtruck zijn unieke identiteit en bieden wij dezelfde levendige sfeer die je op traditionele foodtruck festivals vindt. Neem bijvoorbeeld onze BBQ foodtruck, Mrs. Sippy's BBQ, een glimmende Amerikaanse Airstream die je meteen meeneemt naar de zuidelijke staten. The Green Bar daarentegen is een groene kas op wielen, terwijl onze Pasta-Amici foodtrucks pronken met gigantische Italiaanse licht signing uit de jaren '50. En als je onze Tiroler foodtruck ziet op een festival, waan je je meteen in een echte ski hut. Kortom, een mini festival organiseren is eenvoudig met onze uiteenlopende foodtrucks waarmee je je gasten zult verrassen.

Logo KNVB
Logo TU Delft
Logo Tommy Hilfiger
Logo RedBull
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo booking.com Logo booking.com
Logo Siemens
Logo De Bijenkorf
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo TUI
Logo WeTransfer
mini festival organiseren

Waarom ons voor jouw foodtruck festival?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Bekijk hier onze foodtrucks!

Van een enkele foodtruck tot een mini festival met meerdere foodtrucks. Bekijk onze verschillende concepten en stel eenvoudig je eigen foodtruck festival samen.

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag de prijs voor een w.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag