Liefde gaat door de maag!

Foodtruck Bruiloft

Bruiloft
foodtruck bruiloft

Maak van jullie grote dag een culinair feest!

Foodtruck huren voor jullie bruiloft? De Foodtruck Club staat garant voor een onvergetelijke catering die bijdraagt aan de mooiste dag van jullie leven! Als specialist in bruiloft catering weten we dat liefde door de maag gaat, dus waarom genoegen nemen met gewone catering op deze speciale dag? Met een foodtruck op je bruiloft zorgen we voor een romantische festival setting.

foodtruck bruiloft
foodtruck op bruiloft

De keuze is reuze!

Verwacht geen standaard buffetten, want met onze acht foodtruck concepten zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu droomt van een sfeervol Italiaans pleintje of een bruiloft in festivalstijl, wij maken het mogelijk. Hier zijn enkele thema's die jullie grote dag speciaal kunnen maken:

Italiaans Pleintje: Waan je op een waar romantisch pleintje in Italië. Een sfeervolle setting met lange tafels voor al jullie gasten, kleurrijke parasols en de geur van versgebakken pizza's uit onze authentieke steenoven. Geniet van een ruime keuze aan Italiaanse gerechten, van knapperige bruschetta en verse pasta's tot heerlijke burrata salade en ambachtelijke steenoven pizza’s.

Festivalsfeer: Breng de levendige sfeer van een festival naar jullie foodtruck bruiloft. Met onze foodtrucks opgesteld in een rijtje, als op een gezellig festival kunnen jullie gasten genieten van een breed assortiment aan bruiloft foodtruck specialiteiten, van sappige burgers tot smakelijke pokébowls.

Smokin’ Love BBQ: Als jullie houden van de geur van sissend vlees en de gezelligheid van een zomerse barbecue, dan is onze BBQ catering perfect voor jullie bruiloft. Laat onze grillmeesters jullie gasten verwennen met sappige burgers, smaakvolle saté en gegrilde groentes.

Bordenvol ervaring

Als bruiloft cateraar zijn we trots dat wij al meer dan 200 bruiloften hebben mogen verzorgen in een unieke foodtruck setting. Zo hebben wij een speciale aanpak samengesteld om jullie catering onvergetelijk te maken.

Geen zorgen, wij regelen alles

Wij verzorgen de volledige foodtruck bruiloft. Van een feestelijke receptie tot een uitgebreid diner. Het is geheel naar jullie wens in te vullen, waarbij we rekening houden met jullie smaak en stijl. Verder ontvangen jullie één vast contactpersoon. Een food truck huren voor jouw bruiloft is op deze manier erg gemakkelijk.

Presentatie

Een foodtruck op je bruiloft brengt een stukje beleving. Onze 11 foodtrucks zijn ieder uniek en met oog voor detail gebouwd. Zo bieden wij een setting die bijdraagt aan de styling van de gehele bruiloft.

Voordeliger

Bij ons ben je direct bij de bron. Zo hebben wij al onze foodtrucks en materiaal in eigen beheer. Hierdoor rekenen wij geen extra kosten voor het huren van een foodtruck en gebruik van servies. En als dat nog niet genoeg was, de eerste 2,5 uur aan personeelskosten worden bij ons niet in rekening gebracht. Jullie droombruiloft wordt werkelijkheid, zonder dat het een fortuin kost!


Wij hebben enorm genoten van de gezellige sfeer en het lekkere eten van het Italiaanse pleintje.

Eline van Panhuis


Festival bruiloft gehad. Super geregeld! Helder contact en heerlijk gegeten.

Willisa Jonkers

Drankje erbij?

En laten we vooral niet vergeten om te proosten! We hebben ook een unieke bar voor drankcatering, zodat jullie gasten kunnen genieten van drankjes. Of het nu gaat om een romantische toast of een drankje op de dansvloer, onze bar zorgt voor de perfecte verfrissing.

Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo booking.com Logo booking.com
Logo WeTransfer
Logo Siemens
Logo TU Delft
Logo KNVB
Logo TUI
Logo RedBull
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo Tommy Hilfiger
Logo De Bijenkorf
foodtruck op bruiloft

Wat maakt ons nou zo uniek?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Bekijk onze foodtrucks!

Nog een andere foodtruck huren voor jouw bruiloft? Wij bieden 11 foodtrucks uit 8 verschillende foodtruck concepten om een volledig foodcourt mee samen te stellen!

Trek gekregen?

Een food truck huren voor jouw bruiloft is vrij eenvoudig. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 4 uur een prijs voor een onvergetelijke foodtruck bruiloft.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag