Niks is ons te gek!

Festival Cateraar

Cateraar

Wij staan voor je klaar!

Op zoek naar een originele festival cateraar? Bij De Foodtruck Club ben je aan het juiste adres! Als één van de grootste festival cateraars op het gebied van foodtrucks, hebben we al honderden festivals voorzien van unieke foodtrucks. Van Mysteryland, Pinkpop en Tomorrowland tot Paaspop, Formule 1 Dutch GP en Awakenings, onze foodtrucks hebben al menig festivalterrein omgetoverd tot een culinair feest.

festival cateraar
festival cateraar

Let’s change catering!

Met de Foodtruck Club tillen we festival catering naar een hoger niveau. Met jarenlange ervaring als festival cateraar op de grootste evenementen van Nederland, hebben we een uniek concept voor catering festivals samengesteld. Bij ons vind je je acht unieke foodtruck concepten onder één dak. Ieder concept heeft een eigen identiteit, stijl en specialiteit. Wat de foodtrucks allemaal wel gemeen hebben is dat capaciteit, beleving en kwaliteit centraal staan.

catering festivals

Complete ontzorging

Geen gedoe, maar complete ontzorging. Wij begrijpen dat het organiseren van festivals een uitdagende klus kan zijn. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat jij je volledig kunt richten op het creëren van een onvergetelijk festival voor je bezoekers. Met één vast contactpersoon voor alle acht foodtruck concepten zorgen we dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bij ons boek je snel en eenvoudig jouw perfecte festival catering. Binnen enkele minuten stel je jouw foodcourt samen. Probeer het nu en ontvang binnen één dag een voorstel!

catering festivals
festival cateraar foto
festival cateraar foodtruck

Lust voor het oog

Als festival cateraar staan we bekend om onze verzorgde foodtrucks. Elke foodtruck heeft zijn eigen unieke uitstraling, passend bij de keuken die ze vertegenwoordigen. Van het klassiek Italiaanse gevoel van Napoli in onze pizza foodtruck tot de nostalgische ’50s stijl van onze BBQ foodtruck. Geen standaard festival catering, maar eentje waar de bezoekers lang over na praten.

festival cateraar gezonde foodtruck

Geen locatie of aantal bezoekers is ons te gek!

Onze foodtrucks zijn in te zetten voor zowel publiekscatering, backstage catering als vipdorp catering. Onze trucks en apparatuur zijn zo ingericht om honderden maaltijden per uur te serveren. Zo serveren wij bijvoorbeeld 480 hele pizza's per uur, waarmee wij de snelste pizza cateraar zijn van het land. Zo zorgen wij er voor dat er geen lange wachtrijen ontstaan.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we belangrijk. Bij onze catering festivals maken we graag gebruik van lokale ingrediënten, zoals de verse melk van Hoeve Biesland voor onze ijskar, en serveren we alles op biologisch afbreekbaar servies. Zo maken we niet alleen jou blij, maar ook het milieu.

Defqon logo Defqon logo
Paaspop Logo Paaspop Logo
Decibel Outdoor logo
logo mysteryland logo mysteryland
Logo Tomorrowland Logo Tomorrowland
Solar logo Solar logo
Elrow logo Elrow logo
Vunzige Deuntjes logo
Pinkpop logo

Wat maakt onze festival catering zo bijzonder?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend de mogelijkheden aan voor jullie festival catering en ontvang binnen een dag een voorstel.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag