Waar is dat feestje?

Feest catering

catering

Hier is dat feestje!

Feestje op de planning? Wij zorgen voor een onvergetelijke feest catering. Van romige pasta’s en huisgemaakt schepijs tot smokey gerechten van de barbecue en ijskoude drankjes, onze acht unieke foodtruck concepten brengen een feestelijke sfeer op elke locatie.

feest catering
feest catering

Let’s change catering!

Wij heben de passie om feest catering te perfectioneren. Met vijf jaar ervaring op de grootste evenementen van Nederland hebben we een uniek catering concept voor feest catering samengesteld. Dit hebben wij gedaan door acht unieke foodtruck concepten onder één dak te bundelen.

feest catering

Eenvoudig organiseren

Geen gedoe, maar complete ontzorging. Wij begrijpen dat het organiseren van feesten veel werk kan zijn. Maar geen zorgen, wij nemen alle zorgen uit handen zodat jij je volledig kunt richten op het genieten en feesten met je gasten. Met één vast contactpersoon voor alle acht foodtruck concepten zorgen we dat alles tot in de puntjes geregeld is, voor een feestelijke en zorgeloze dag.

Bij ons boek je sneller en eenvoudiger dan ooit jouw perfecte feest catering. Binnen enkele minuten stel je jouw eigen feestelijke foodcourt samen. Probeer het nu en ontvang binnen 4 uur een prijsopgave!

feest catering pasta foodtruck
feest catering bedrijfsfeest
feest catering

Een lust voor het oog

Feestelijke looks zijn ons handelsmerk. Elke foodtruck heeft zijn eigen unieke uitstraling, passend bij de keuken die ze vertegenwoordigen. Van het levendige feestgevoel van Napoli in onze pizza foodtruck tot de nostalgische vibes van het zuiden van de VS in de jaren '50 bij onze BBQ foodtruck. Geen standaard feest catering, maar eentje om nog lang over na te praten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we belangrijk. Bij onze feest catering maken we graag gebruik van lokale ingrediënten, zoals de verse melk van Hoeve Biesland voor onze ijskar, en serveren we alles op biologisch afbreekbaar servies. Zo maken we niet alleen jou blij, maar ook het milieu.

feest catering drank

Betaalbare catering

Kwaliteit en betaalbaarheid gaan hand in hand bij ons. Doordat wij al onze foodtrucks, materialen en personeel in eigen beheer hebben, kunnen we onze feest catering erg scherp aanbieden. Bij ons geen verrassingen. Wel ontvang je bij ons 2,5 uur aan personeelskosten helemaal gratis.

Drankje erbij?

Wij hebben een unieke bar waarmee we jullie gasten kunnen voorzien van een verfrissende toast of een drankje op de dansvloer. Wij bieden dus alle ingrediënten om elk aspect van feest catering uit handen te nemen!

Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo booking.com Logo booking.com
Logo WeTransfer
Logo De Bijenkorf
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo TU Delft
Logo Tommy Hilfiger
Logo RedBull
Logo KNVB
Logo TUI
Logo Siemens
feest catering

Wat maakt onze feest catering bijzonder?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor jullie bruiloft en ontvang binnen één werkdag de prijs voor een unieke feest catering.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag