Ook op jouw evenement?

Evenement catering

catering

Wij staan voor je klaar!

Organiseer je binnenkort een mooi evenement? Bij De Foodtruck Club ben je aan het juiste adres voor onvergetelijke evenement catering. Van traditionele steenoven pizza's en gezonde poké bowls tot vers gegrilde BBQ gerechten en verfrissende drankjes. Onze acht unieke foodtruck concepten toveren jouw locatie om tot een bruisend evenement met een gezellige sfeer en heerlijk eten.

evenement catering
catering evenementen

Let's change Catering!

Onze missie is om evenement catering naar een nieuw niveau te tillen! Na vijf jaar ervaring op de grootste evenementen van het land hebben we geleerd hoe we catering voor evenementen kunnen perfectioneren. Door acht hoogstaande foodtruck concepten onder één dak te bundelen, hebben we een uniek platform voor evenementencatering gecreëerd.

evenementencatering

Ervaring

Wij zijn dagelijks actief in de evenementencatering. Zo zijn wij als event cateraar jaarlijks te vinden op honderden evenementen zoals:

Muziek festivals: Mysteryland, Pinkpop, Tomorrowland, Rolling Loud, Defqon en 100+ andere grote festivals.
Sport evenementen: Formule 1 Dutch GP, FIH Pro Hockey League, Huis van Oranje, Feyenoord Open Dag, Invictus games.
Bedrijfsevenementen: Enkele voorbeelden hier van zijn, Booking.com personeelsfeest, WeTransfer personeelslunch, Bijenkorf opening warehouse, Louwman 100 jarig Jubileum.

evenement catering
catering evenementen
evenementencatering met foodtrucks

Wij ontzorgen je!

Het organiseren van catering evenementen kan veel tijd en energie kosten. Geen zorgen, wij nemen dit voor je uit handen. Met één vast contactpersoon voor alle acht foodtruck concepten zorgen we dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je volledig kunt richten op je gasten.

Unieke looks

Naast de heerlijke gerechten zijn onze foodtrucks stuk voor stuk unieke eyecatchers. Van de gezellige sfeer van Napoli in onze pizza foodtruck tot de Amerikaanse '50's stijl van onze BBQ foodtruck.

catering evenement

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Als event cateraar maken we bij onze evenement catering graag gebruik van lokale ingrediënten, zoals de verse melk van Hoeve Biesland voor onze ijskar “Gelato Amici”, en serveren we alles op biologisch afbreekbaar servies. Zo maken we niet alleen jou blij, maar ook het milieu.

Voordelig

Daarnaast bieden we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Doordat wij al onze materialen, foodtrucks en personeel in eigen beheer, kunnen we onze catering voor evenementen vaak scherp aanbieden. Geen verborgen kosten en 2,5 uur aan personeelskosten nemen wij voor eigen rekening.


Inmiddels de 10e catering voor ons personeel met jullie foodtrucks. Altijd makkelijk te boeken, heldere communicatie en elke keer een ander aanbod. Erg fijn!

Linda - Ordina


We kregen veel complimenten over jullie pizza's! Ze waren snel aangesloten, de pizza's werden snel gemaakt zodat alle gasten niet hoefden te wachten. Wij hadden ze geboekt voor 3 uur maar achteraf hadden we ze veel langer gewild!

Manijn - Paardekooper

evenement catering drank

Eenvoudig boeken

Het boeken van jouw catering evenement gaat bij snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten stel je jouw eigen unieke foodcourt samen. Probeer het nu en ontvang binnen één werkdag de prijs voor jouw catering evenementen!

Drankje erbij?

Wij begrijpen dat evenement catering niet alleen om goed eten draait, maar ook om verfrissende drankjes. Onze unieke bar voor drankcatering maakt het plaatje compleet. Van een welkomst toast tot een drankje op de dansvloer, alles is mogelijk!

Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo TU Delft
Logo RedBull
Logo De Bijenkorf
Logo booking.com Logo booking.com
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo Tommy Hilfiger
Logo TUI
Logo WeTransfer
Logo KNVB
Logo Siemens
evenement catering

Wat maakt ons zo uniek?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag de prijs voor onvergetelijke catering evenementen.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag