Waar is dat feestje?

Catering op locatie

locatie

Hier is dat feestje!

Op zoek naar een catering op locatie die je gasten versteld doet staan? Foodtrucks zijn ideaal voor catering op locatie, omdat ze zich aanpassen aan elke locatie. Of het nu een strand, park of voor de deur van jouw bedrijf is, onze foodtrucks brengen smaakvolle gerechten en een mooi decor naar elke locatie. Geen plek is ons te gek!

catering op locatie
cateraar op locatie

De keuze is reuze!

Met onze 8 foodtruck concepten onder één dak bieden wij een uniek recept voor jouw catering op locatie. Of het gaat om een catering in festivalstijl, bbq catering op locatie of een Italiaans pleintje. Het kan allemaal. Gasten kunnen rondlopen en laten zich verrassen door onze foodtrucks, waar ter plekke heerlijke gerechten worden bereid.

bbq catering op locatie
cateraar op locatie
cateraar op locatie

Een greep uit onze cateringen

Onze culinaire avonturen brengen ons als cateraar op locatie naar tal van bijzondere locaties. Enkele bijzondere locaties zijn onder andere:

De marinebasis van de Koninklijke Marine in Den Helder. Voordat het marineschip koers zette naar hun volgende missie, zorgden wij ervoor dat de matrozen op de marinebasis van de Koninklijke Marine in Den Helder een stevige maaltijd kregen.

De startgrid van de Formule 1 Dutch Grand Prix. Hier hebben we een luxe catering verzorgd voor de VIP's van de Formule 1 Paddock Club. Zo stonden wij met onze foodtruck daadwerkelijk op pole position, de startplek waar Max Verstappen niet veel later zijn race begon. We hebben ervoor gezorgd dat de gasten konden genieten van heerlijke gerechten terwijl ze coureurs ontmoetten en rondleidingen kregen in de pitsstraat.

Een tour langs alle Paardekooper filialen in twee dagen tijd. Zo reden wij met meerdere foodtrucks door het land om alle Paardekooper medewerkers een bijzondere bbq catering op locatie te bieden. De bbq catering op locatie is een mooi gebaar naar de harde werkers van Paardekooper.

De KNVB campus in Zeist. Wij hebben hier de selectie van Jong Oranje mogen voorzien van een gezonde foodtruck catering op locatie. We hebben ervoor gezorgd dat zowel spelers als staf met een goed gevulde buik naar de volgende interland konden vertrekken.

Dit is slechts een greep uit de vele mooie locaties waar wij als cateraar op locatie van de partij waren. Bekijk meer van onze recente projecten om te zien.

Logo De Bijenkorf
Logo Tommy Hilfiger
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo Siemens
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo RedBull
Logo TUI
Logo TU Delft
Logo KNVB
Logo booking.com Logo booking.com
Logo WeTransfer
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
catering op locatie

Waarom ons als cateraar op locatie?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag de prijs voor een onvergetelijke catering op locatie.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag