Geef je ons jullie ja-woord?

Catering bruiloft

bruiloft
catering bruiloft

De mooiste dag van je leven!

Catering voor bruiloft nodig? De Foodtruck Club zorgt voor een onvergetelijke catering die bijdraagt aan de mooiste dag van jullie leven! Als bruiloft cateraar weten we dat liefde door de maag gaat, dus waarom zou je op deze speciale dag genoegen nemen met gewone catering? Onze foodtrucks zorgen voor vers bereidde gerechten en zorgen voor een romantische festival setting. Verwacht geen standaard buffetten. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om jouw catering bruiloft met foodtrucks. Of je nu droomt van een sfeervol Italiaans pleintje of een bruiloft in festivalstijl, wij maken het waar! Met onze acht foodtruck concepten is geen wens te groot.

bruiloft cateraar

Thema suggesties

Wij bieden als creatieve bruiloft cateraar een ruime keuze aan thema's om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Hier zijn enkele suggesties:

Italiaans Pleintje: Een sfeervolle setting met lange tafels voor al jullie gasten, kleurrijke parasols en de geur van versgebakken pizza's uit onze steenoven. Geniet van een ruime keuze aan Italiaanse gerechten. Denk aan knapperige bruschetta, salade Caprese, verse pasta’s en huisgemaakt schepijs.

Festivalsfeer: Breng met dit thema de levendige sfeer van een festival naar jullie bruiloft. Met onze foodtrucks opgesteld als op een gezellig festival kunnen jullie gasten genieten van een divers aanbod. Van sappige burgers tot smakelijke pokébowls.

Smokin’ Love BBQ cateraar bruiloft: Als jullie houden van de geur van sissend vlees en de gezelligheid van een barbecue is onze BBQ catering perfect voor jullie bruiloft. BBQ cateraar bruiloft. Laat onze grillmeesters jullie gasten verwennen met sappige burgers, smaakvolle saté en gegrilde groentes. Voeg daar nog een aantal bijgerechten, salades en huisgemaakte sauzen aan toe en jullie hebben een BBQ om nooit te vergeten.

bruiloft cateraar

Geen zorgen, wij regelen alles

Wij verzorgen de volledige catering, van een feestelijke receptie tot een uitgebreid diner. Ons catering bruiloft concept is geheel naar jullie wens in te vullen, waarbij we rekening houden met jullie smaak en stijl. Je krijgt één vast contact persoon, vanaf het eerste contact tot de laatste hap. Relax, leun achterover en geniet van je trouwdag. Ons team van cateringhelden staat voor je klaar.


De catering op onze bruiloft was uitstekend. De trucks zagen er beeldig uit, vriendelijk personeel en heerlijk italiaans gegeten.

Willemijn van Dalen


Nogmaals enorm bedankt, jullie waren een groot succes en als ik de foto's zie wil ik direct weer een pizza van jullie!

Heijo en Manijn


We hebben genoten! Alleen maar positieve geluiden over het lekkere eten!

Eline van Panhuis

bbq cateraar bruiloft

Bordenvol ervaring

Als bruiloft cateraar zijn we trots dat wij al meer dan 200 bruiloften hebben mogen verzorgen in een unieke foodtruck setting. Zo weten wij hoe belangrijk deze dag voor jullie is en hebben wij een speciale aanpak om de catering tot een succes te maken.

Catering bruiloft

Voordeliger

We begrijpen dat een catering voor bruiloft flink in de kosten kan lopen. Met onze efficiënte aanpak kunnen we tot wel 30% besparen op de kosten. Hoe doen we dat? Nou, we hebben alles in eigen beheer, van foodtrucks en personeel tot materiaal. Dit levert voor een aanzienlijk voordeel op. Geen extra kosten voor het huren van een foodtruck, gebruik van servies en de eerste 2,5 uur aan personeelskosten worden bij ons niet in rekening gebracht. Jullie droombruiloft wordt werkelijkheid, zonder dat het een fortuin kost!

catering voor bruiloft

Drankje erbij?


Laten we vooral niet vergeten om te proosten! We hebben ook een unieke bar voor drankcatering, zodat jullie gasten kunnen genieten van de meest verrukkelijke drankjes om de feeststemming erin te houden. Of het nu gaat om een romantische toast of een drankje op de dansvloer, onze bar zorgt voor de perfecte verfrissing.


Logo RedBull
Logo Siemens
Logo Tommy Hilfiger
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo KNVB
Logo WeTransfer
Logo TU Delft
Logo TUI
Logo De Bijenkorf
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo booking.com Logo booking.com
catering bruiloft

Waarom ons als jullie bruiloft cateraar?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor jullie bruiloft en ontvang binnen een dag de prijs voor jullie onvergetelijke catering bruiloft.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag