Waar is dat feestje?

Catering Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest
catering bedrijfsfeest

Hier is dat feestje!

Feestje op de planning? Bij De Foodtruck Club zit je gebakken! Wij zorgen voor een onvergetelijke catering voor jouw bedrijfsfeest. Van steenoven pizza’s en poké bowls tot BBQ gerechten en een drankje, wij hebben voor ieder wat wils. Wij zijn er voor een intiem feestje op kantoor, maar ook voor een groots evenement op een externe locatie. Met onze acht unieke foodtruck concepten toveren wij jouw locatie om tot een waar festival.


catering bedrijfsfeest
catering bedrijfsfeest

Let's change catering!

Let’s change catering! Zo luidt onze missie. Na vijf jaar ervaring op de grootste events van het land zagen wij in dat er een hoop verbeterd kon worden in de wereld van foodtruck catering. Zo bundelden wij acht hoogstaande foodtruck concepten onder één dak, waarmee wij het ultieme foodtruck concept creëerden. 


bedrijfsfeest catering

Geen gedoe, maar complete ontzorging

Catering bedrijfsfeest? We begrijpen dat het organiseren van een bedrijfsfeest veel werk kan zijn. Maar geen zorgen, wij nemen alle zorgen uit handen zodat jij je volledig kan focussen op het entertainen van je gasten. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je werkt met één vast contactpersoon voor acht foodtruck concepten, van het eerste contact tot de laatste hap. Wel zo makkelijk..


Sneller en eenvoudiger boeken


Niet meer eindeloos heen en weer mailen, maar een eenvoudige manier om binnen 3 minuten je eigen foodcourt samen te stellen. Probeer het uit en ontvang binnen één werkdag de prijs voor jouw catering bedrijfsevenement!

catering bedrijfsevenement

Unieke looks

Iedere foodtruck heeft zijn eigen unieke look, passend bij de desbetreffende keuken. Zo ademt onze pizza foodtruck het ware gevoel van Napoli en neemt onze BBQ foodtruck je mee terug in de tijd, naar het zuiden van de VS in de jaren ’50. Je snapt het… geen algemene foodtruck waar we verschillende keukens uit serveren.Duurzaamheid

Wij zijn grote fans van lekker eten op een verantwoorde manier. Daarom gebruiken we voor onze catering bedrijfsfeest en evenementen graag lokale ingrediënten zoals de verse melk van Hoeve Biesland voor onze ijskar en serveren we alles op biologisch afbreekbaar servies. Zo maken we niet alleen jou blij, maar ook het milieu.

bedrijfsfeest catering
bedrijfsfeest catering
catering bedrijfsevenement

Voordeliger

Vaak tot wel 30% goedkoper, aangezien wij alles in eigen beheer hebben en dus geen tussenpartijen nodig hebben voor het huren van materiaal en foodtrucks. Dit scheelt enorm in de kosten en dus ook in de prijs voor jouw bedrijfsfeest catering. Hiernaast brengen wij geen borden en bestek in rekening en zit er al 2,5 uur aan personeelskosten in de prijs.


catering bedrijfsfeest


Drankje erbij?

Laten we niet vergeten om te proosten! Wij snappen dat een catering bedrijfsfeest niet alleen om goed eten draait. Daarom bieden wij ook drankcatering aan vanuit onze unieke bar. Of het nu gaat om een toast of een drankje op de dansvloer, onze bar zorgt voor de perfecte verfrissing.


Logo booking.com Logo booking.com
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo KNVB
Logo De Bijenkorf
Logo Siemens
Logo TU Delft
Logo WeTransfer
Logo Tommy Hilfiger
Logo RedBull
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo TUI
catering op locatie drank

Wat maakt ons nou zo bijzonder?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag de prijs voor een onvergetelijke bedrijfsfeest catering.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag