Op zoek naar een barbecue cateraar?

BBQ Catering

Catering

Een onvergetelijke BBQ!

Op zoek naar een barbecue cateraar? Mrs. Sippy’s BBQ is hèt adres voor een onvergetelijke BBQ catering waar je je vingers bij af likt. Wij nemen je graag mee terug in de tijd, naar het zuiden van de VS in de jaren ’50. Waar klassieke caravans door het zuiden van Amerika reisden op zoek naar de geur van gegrild vlees en BBQ rook. Met onze airstream foodtruck brengen wij deze tijd weer tot leven in onze BBQ catering.

bbq catering
barbecue cateraar

Onze specialiteit

Flame grilled burgers. Deze heerlijke hamburgers worden gemaakt van 100% rundvlees en worden ter plekke op de grill geplet om een ​​perfecte krokante buitenkant te krijgen met sappig vlees aan de binnenkant. Ook bieden we als barbecue cateraar vele andere barbecue specialiteiten om een complete bbq catering te voorzien. Onze complete BBQcatering biedt een uitgebreid assortiment aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Elk gerecht is een eerbetoon aan de culinaire tradities van de Amerikaanse BBQ keuken.

Complete ontzorging

Als BBQ cateraar begrijpen we dat het organiseren van een catering barbeque ingewikkeld kan zijn. Geen zorgen, wij nemen alles uit handen zodat jij je volledig kan focussen op de gasten. Je ontvangt één vast contactpersoon, van het eerste contact tot de laatste hap.
Zo kun je onze foodtrucks eenvoudig en overzichtelijk boeken.Oprecht de lekkerste burger sinds tijden op bij jullie. Een aanrader voor elke barbecue-liefhebber!"

Reinier Junius


Wij hebben de prachtige bbq foodtruck voor de deur gehad voor de lunch van onze magazijn medewerkers. Top geregeld en heerlijk gegeten!

Jacqueline - Paardekooper

catering barbeque

Duurzaamheid

Als duurzame BBQ cateraar zijn wij erg fan van lekker eten én een gezonde planeet. Daarom gebruiken we voor onze BBQ catering graag lokale ingrediënten zoals vlees en zuivel van de lokale boerderij, Hoeve Biesland. Ook serveren we al onze gerechten op biologisch afbreekbaar servies. Zo maken we niet alleen jou blij, maar ook het milieu.

Kosten besparen

Aangezien wij alle foodtrucks en apparatuur in eigen beheer hebben en dus geen tussenpartijen nodig hebben voor het huren van materiaal en foodtrucks, zijn wij vaak een stuk voordeliger. Dit scheelt enorm in de kosten en dus ook in de prijs voor jouw BBQ catering. Hiernaast brengen wij geen borden en bestek in rekening en zit er al 2,5 uur aan personeelskosten in de prijs.
Cateraar bbq.

bbq catering
bbq catering
cateraar bbq

Ervaring

Met een flink aantal kilometers op de teller is onze BBQ foodtruck zo ingericht dat wij 500 gerechten per uur kunnen uitserveren, van lange wachtrijen zal bij ons dus geen spraken zijn. Als barbecue cateraar hebben wij dan ook al meer dan 300 catering barbeque 's geleverd. Naast de vele festivals zijn wij als bbq cateraar met onze foodtrucks aanwezig geweest bij de bedrijfsevenementen van oa. WeTransfer, Booking.com, KNVB, en het Ministerie van Justitie, waardoor wij ook als geen ander weten hoe we een zakelijk feestje tot een succes maken.

Échte specialisten

Benieuwd waarom veel partijen ons kiezen na het zoeken van " cateraar BBQ "? Onze airstream BBQ foodtruck is een unicum een draagt erg bij aan een gezellige sfeer. Verder hebben wij gespecialiseerde BBQ chefs, die wekelijks vele harten stelen met onze bbq gerechten. Onze menu's zijn volledig aanpasbaar en bieden voor ieder wat wils.

bbq catering

Snel en eenvoudig boeken

Binnen 3 minuten kun je de bbqcatering samen stellen. Probeer het hier uit en ontvang binnen één werkdag de prijs voor jouw bbq catering!

Mrs. Sippy's BBQ

Afzetsnelheid

500 vers gegrilde gerechten per uur

Afmetingen

5,5x2,5 m

Stroom

1x 230v oftewel een normaal stopcontact

Veiligheid & Hygiëne

Brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Van de opvallende roestvrijstalen buitenkant tot het authentieke interieur, alles ademt de klassieke, zuidelijk Amerikaanse stijl. Een ware eye-catcher uit de jaren 50. Deze BBQ foodtruck is volledig uitgerust met speciaal geïmporteerde grills om de gerechten een goede barbecue smaak te geven.

 • bbq foodtruck
 • cateraar bbq
 • catering barbeque
 • bbq cateraar

BBQ menu

Logo Hello Fresh Logo Hello Fresh
Logo Tommy Hilfiger
Logo De Bijenkorf
Logo KNVB
Logo WeTransfer
Logo Siemens
Logo TU Delft
Logo RedBull
Logo F1 Paddock Club Logo F1 Paddock Club
Logo booking.com Logo booking.com
Logo Feyenoord Logo Feyenoord
Logo TUI
bbq catering

Wat maakt ons als bbq cateraar bijzonder?

De Foodtruck Club

 • Één vast contactpersoon

  Vanaf de eerste kennismaking tot aan het event

 • Vaak voordeliger

  De mogelijkheid om meerdere foodtrucks in één keer te boeken, dit levert schaalvoordelen en dus scherpere prijzen op. Verder ben je bij ons direct bij de bron. Zo hebben wij alle foodtrucks in eigen beheer. Wij hoeven geen materiaal in te huren en door te berekenen

 • Inclusief borden en bestek

  Borden en bestek rekenen wij niet aan de klant

 • Geen opstartkosten

  Wij kennen geen opstartkosten en rekenen dit dus ook niet

 • Inclusief getraind personeel

  2,5 uur personeelskosten reeds in de prijs inbegrepen. Wij werken alleen met ons eigen getrainde en gespecialiseerde personeel

Reguliere cateraars

 • Meerdere contactpersonen

  Bij het werken met verschillende foodtrucks

 • Duurder

  Indien je meerdere losse foodtruck cateraars boekt heb je geen schaalvoordelen die je bij DFC wel hebt. Verder bestaat de mogelijkheid dat een cateraar blanco foodtrucks en materiaal in moet huren en deze kosten doorberekent

 • Exlusief borden en bestek

  Borden en bestek worden extra berekend aan de klant

 • Hoge opstartkosten

  De befaamde ‘opstartkosten’ worden extra berekend

 • Exclusief personeel

  Personeelskosten worden extra berekend aan de klant. Mogelijk gebruik van uitzendkrachten

Trek gekregen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag de prijs voor een onvergetelijke bbq catering.

Mijn naam is
Verplicht veld
van
Ik ben te bereiken via
Verplicht veld
en
Verplicht veld
Ik zou graag een foodtruck willen voor
Verplicht veld
personen
in
Verplicht veld
op
Het budget voor deze partij is:
Graag zou ik de volgende Foodtruck(s) boeken:
Verstuur aanvraag Verstuur aanvraag